10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn televizor a căzut în capul a două eleve în sala de sport

Un televizor a căzut în capul a două eleve în sala de sport

Două eleve de la Colegiul Național „Mihai Eminescu“ din Petroșani au ajuns, miercuri, la Urgență, după ce le-a căzut un televizor în cap la școală.

Incidentul a avut loc la ora de sport, când cele două eleve stăteau pe bancă deoarece nu aveau echipament. Deasupra băncii se afla un televizor, amplasat pe o poliță prinsă cu dibluri în perete, care stătea acolo de mulţi ani, potrivit Gazeta de Dimineață.

”Între orele 9 și 10, la sala de sport, două eleve de la clasa a X-a stăteau pe băncuță, și un televizor, care era fixat pe perete de foarte mulți ani, a picat efectiv în capul acestora. Am sunat la 112, am mers cu doamna dirigintă împreună la Urgenţă. Sunt în afara oricărui pericol”, a declarat Alexandru Lăutaru, directorul Colegiului Național „Mihai Eminescu“ din Petroșani.

Profesorul de sport a auzit un zgomot și a văzut cum cade televizorul și mobila pe care era așezat. A apucat doar să împingă puțin cele două obiecte aflate în cădere.

”Șocant, vă dați seama că s-au speriat și ele. Tremurau. O elevă a zis că o doare capul foarte tare. Când a pus mâna la cap, curgea sânge, s-a speriat și mai tare”, a declarat profesorul de sport, Cristian Tomele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS