-3.6 C
Craiova
marți, 7 februarie, 2023
Știri de ultima orăActualitateTransport agabaritic pe ruta Nădlac II PTF - Sibiu

Transport agabaritic pe ruta Nădlac II PTF – Sibiu

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că până pe 15 octombrie se va desfășura un transport cu depășiri pe traseul Nădlac-Sibiu.
Traseul transportului este: Nădlac II PTF – A1 – DN68A – A1 – DN7H – Intersecție DN1/DN7H (Sibiu).

Vehiculul transportă un utilaj.

Lățimea maximă a vehiculului este de 3,2 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS