19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRestricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din ţară

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a anunţat că traficul rutier a fost oprit pe DN7G, la kilometrul 5+760 de metri, drum ce face legătura între autostrada A1 Deva-Nădlac și orașul Nădlac, județul Arad, întrucât, în cursul nopții, a avut loc o coliziune frontală, într-o curbă, între două autotrenuri. În urma accidentului, cei doi șoferi au suferit leziuni grave, fiind transportați la spital. Cele două tiruri nu erau încărcate cu marfă periculoasă, însă au rămas imobilizate pe suprafața de rulare, estimându-se reluarea normală a circulației în două ore.

Este aglomerație pe autostrada A1 București-Pitești, la intrarea în Capitală, dar și pe Centura București, în localitățile Domnești, Bragadiru și Berceni.

Lucrări de reparații la partea carosabilă

  1. Până la data de 31 octombrie 2022, se efectuează lucrări de consolidare a DN 7, între kilometri 246+500 metri – 251+025 metri, în apropierea localității Boița, județul Sibiu, care afectează o banda de circulație, traficul desfășurându-se alternativ, pe timpul zilei, pe o lungime de maximum 700 de metri. Acest sector de drum va face legătura DN7 cu secțiunea 1 a autostrăzii A1 Sibiu – Pitești.
  2. Până la data de 18 octombrie 2022, se efectuează lucrări de refacere a rosturilor de dilatație la podul de peste râul Valea lui Bogdan, situat pe DN 1, pe tronsonul kilometric 117+399 de metri – 117+500 de metri, în stațiunea Sinaia, județul Prahova, traficul rutier desfășurându-se alternativ, prin dirijare. În cursul nopții, circulația se desfășoară prin semaforizare. Zona este intens circulată în timpul zilei.

De asemenea, astăzi, în funcție de condițiile meteorologice, se vor executa lucrări de reparații în județul Vâlcea, care impun restricții de trafic pe drumurile naționale, astfel:

  • DN 7, kilometri 173 – 208, pe raza localităților Goranu – Brezoi. Se aplică marcaje diverse, până la ora 19.00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de circulație.
  • DN 64, kilometri 95 – 133, pe raza localităților Băbeni – Băile Olănești. Se aplică marcaje pe suprafața de rulare până la ora 18.00. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, dirijată prin piloți de trafic.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto trebuie:

  • să ruleze cu prudenţă sporită,
  • să păstreze distanţa regulamentară între vehicule,
  • să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS