10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat l-a atacat cu toporul pe iubitul fostei soţii, dar a luat bătaie

Un bărbat l-a atacat cu toporul pe iubitul fostei soţii, dar a luat bătaie

Doi bărbați au ajuns la Urgența Spitalului Județean Tulcea după ce s-au bătut în centru oraşului Babadag. Unul dintre ei este șeful Centrului de Informare și Promovare Turistică din Tulcea, informează Stirileprotv.

Incidentul s-a petrecut pe 1 octombrie, pe fondul geloziei, într-o parcare din localitate, și a fost surprins de camerele de supraveghere.

Potrivit anchetatorilor, bărbatul angajat al Centrului de Informare Turistică l-a atacat cu un topor pe iubitul fostei soții, cei doi bărbaţi împărțindu-şi pumni și picioare.

Atacatorul s-a repezit asupra iubitului fostei soţii cu un topor de camping, însă a fost pus la pământ și lovit de către bărbatul atacat. Totul a durat mai puțin de un minut.

Mai mulți martori au sunat la 112 și au solicitat intervenția unui echipaj de poliție și a ambulanței.

Ambii bărbați au fost transportați pentru îngrijiri medicale la Spitalul Județean din Tulcea.

Pe numele angajatului Consiliului județean a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru loviri și alte violențe. Potrivit anchetatorilor, fosta soție obținuse în instanță, în urmă cu o săptămână, un ordin de protecție împotriva bărbatului.

Reprezentanții Consiliului Județean Tulcea au transmis că vor lua măsuri administrative împotriva angajatului lor doar în momentul în care instanța va începe urmărirea penală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS