10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomâncă din Italia, condamnată pentru că îşi obliga fiicele minore să se prostitueze

Româncă din Italia, condamnată pentru că îşi obliga fiicele minore să se prostitueze

O româncă din oraşul italian Genova a fost condamnată la 10 ani și 8 luni de închisoare pentru prostituție agravată, după ce şi-a obligat două dintre cele trei fiice, pe când erau minore, să se prostitueze, scrie Libertatea.

Femeia a fost arestată anul trecut, iar primele suspiciuni au apărut imediat după cele două încercări de a fugi de acasă ale fiicei de 15 ani. Fata fusese forțată să se prostitueze, împreună cu sora ei mai mare, și ea minoră la acea vreme.

Mama fetelor, susţinută de partenerul său, în vârstă de 66 de ani, publica anunțuri pe site-uri de întâlniri, prefăcându-se că are 20 de ani, organiza întâlniri cu clienții și a negociat personal prețul fiecărei prestații sexuale.

Femeia număra prezervativele folosite de fete, iar uneori le obliga să facă sex neprotejat cu clienţi dispuşi să dea bani în plus.

De asemenea, pentru mai multă eficienţă, fete lucrau în același timp, folosind prin rotaţie apartamentul familiei şi o altă locuinţă.

Calvarul fetelor a durat aproape trei ani, timp în care adolescentele au fost obligate să se culce cu sute de clienți.

Pe 10 ianuarie se va deschide procesul tatălui vitreg, care va trebui să răspundă pentru aceeași acuzație pentru care a fost condamnată mama fetelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS