6.7 C
Craiova
sâmbătă, 10 decembrie, 2022
Știri de ultima orăActualitateHoţul care a spart tonomatul din curtea poliţiei s-a dat singur de gol

Hoţul care a spart tonomatul din curtea poliţiei s-a dat singur de gol

Hoţul care a furat banii din aparatul de taxe şi impozite aflat într-un chioşc din curtea Poliţiei Rutiere Galaţi a fost prins. Este vorba chiar de cel care a dat alarma, proprietarul centrului de copiere în care se afla tonomatul. Faptul că proprietarul a ştiut exact care este suma furată din aparat a fost primul indiciu pentru oamenii legii, scrie Observatornews.

Poliţişti criminalişti au fost la faţa locului pentru a face cercetări. Acolo se afla şi proprietarul spaţiului comercial, care le dădea poliţiştilor informaţii intenţionat greşite, pentru a-i induce în eroare. Au fost vizionate imaginile de pe camerele de supraveghere, bărbatul a fost văzut intrând în acel spațiu comercial, dar nu a fost considerat suspect, pentru că este proprietarul.

Ceea ce l-a dat de gol a fost fapul că în momentul în care a fost întrebat ce sumă era în aparatul respectiv a răspuns fără să stea pe gânduri 20.000 de lei. Exact suma care a dispărut și care a fost comunicată oficial de către anchetatori.

Polițiștii au decis să-l rețină și să-l ducă la audieri, unde a recunoscut într-o oarecare măsură fapta, dar a refuzat să spună polițiștilor ce a făcut cu banii. Niciun leu din cei 20.000 nu a fost recuperat până acum.

Bărbatul a fost propus pentru arestare preventivă, în schimb, procurorii au decis să-l plaseze în control judiciar pentru 60 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS