6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCriminal în serie, căutat de poliţia din California

Criminal în serie, căutat de poliţia din California

Un individ care a împușcat în ultimele luni cinci bărbați în California, la date și în locuri diferite, este căutat de poliție. Anchetatorii califică atacurile drept crime în serie și oferă o recompensă de 95.000 de dolari oricui dă informații despre el, scrie The Guardian, citat de Digi24.

Polițiștii nu au aflat încă motivul din spatele acestor crime.

Începând cu 8 iulie, cinci bărbați au fost împușcați în timpul nopții, în California. Niciunul nu a fost jefuit sau bătut înainte de a fi ucis. Victimele nu au nicio legătură între ele, spun anchetatorii. Totodată, atacurile nu au legătură cu grupările de traficanți de droguri.

Autoritățile au făcut publică, de asemenea, o imagine a unei „persoane căutate”, îmbrăcată toată în negru și purtând o șapcă neagră, care ar fi fost văzută în zonele unde au avut loc crimele.

Ultimul asasinat a avut loc marți, puțin înainte de ora 2.00 dimineața, când un bărbat de 54 de ani a fost împușcat într-o zonă rezidențială. 

Cea mai tânără victimă avea 21 de ani. Niciuna dintre crime nu a fost surprinsă de camere video și nicio armă de foc nu a fost găsită.

Totuși, filmările disponibile și dovezile balistice leagă cele cinci crime, spun anchetatorii. Toți cei cinci bărbați au fost împușcați, dar încă nu e clar dacă e vorba de aceeași armă. „Cu siguranță, avem de-a face cu un criminal în serie. Este clar că atacatorul a căutat mereu o ocazie, iar în acest caz, toate victimele erau singure în zone întunecate”, potrivit polițiștilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS