4.5 C
Craiova
miercuri, 30 noiembrie, 2022
Știri de ultima orăActualitatePresa internațională: Rușii fac coadă la băncile de spermă înainte de a fi trimiși să lupte pe front

Presa internațională: Rușii fac coadă la băncile de spermă înainte de a fi trimiși să lupte pe front

Rușii fac coadă la băncile de spermă din țară înainte de a fi trimiși să lupte pe frontul din Ucraina, scrie Mirror.co.uk.

Profesorul Igor Vinogradov, medic-șef al Centrului Științific pentru Reproducere din Moscova, a declarat că a existat un val de cereri noi de stocare a spermei din parea bărbaților înrolați.

Dmitri Mazurov, șeful departamentului de reproducere la centrul medical UMMC-Health din Ekaterinburg, a declarat că aceeași fenomen s-a petrecut și în afara capitalei.

Erau zeci de clienți pe zi, comparativ cu doi sau trei pe lună în perioadele normale, a spus el.

„Ne sună și ne întreabă dacă este posibil să obținem conservarea de urgență în două ore, fără pregătire și examinări”, a spus medicul.

Reducere de zece la sută pentru bărbații mobilizați

„Am dezvoltat deja un sistem [pentru bărbații mobilizați]. Un bărbat vine la clinică, face analize și înghețăm materialul”, mai spune specialistul.

Un purtător de cuvânt al centrului medical ICLINIC din Sankt Petersburg a declarat că au introdus o reducere de zece la sută pentru bărbații mobilizați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS