4.5 C
Craiova
luni, 5 decembrie, 2022
Știri de ultima orăActualitateCum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

Vremea în intervalul 3 – 31 octombrie 2022. De duminică se răcește în toată țara. Temperaturile scad și cu 10 grade Celsius

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 3 – 31 octombrie 2022 2022. Potrivit specialiștilor, de duminică se răcește în majoritatea zonelor din țară, astfel că vom reveni la valorile termice normale pentru această perioadă. 

Potrivit prognozei ANM, frigul se va resimți mai ales în Maramureș, Transilvania, nordul Moldovei și în zonele montane, unde, la altitudini mari, revine iarna.

3 – 10 octombrie 2022

În săptămâna 3-10 octombrie, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice, sudice, estice și la munte, iar în cele nordice și centrale va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

10 – 17 octombrie 2022

În săptămâna 10 – 17 octombrie, temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi deficitare în toate regiunile.

17 –  24 octombrie 2022

În săptămâna 17 – 24 octombrie temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil local deficitar în sud-vestul țării.

24 – 31 octombrie 2022

În săptămâna 24 – 31 octombrie, mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în sud-estul teritoriului. 

Cantitățile de precipitații vor avea o tendință ușor excedentară în regiunile nord-vestice, dar și ușor deficitară în cele sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS