15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBărbați arestați preventiv pentru că au sechestrat și exploatat doi adolescenți

Bărbați arestați preventiv pentru că au sechestrat și exploatat doi adolescenți

Doi bărbaţi din satul Căldărăşti al comunei buzoiene Pogoanele au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pentru că au lipsit de libertate doi adolescenți și i-au forțat să muncească la câmp, scrie News.ro.

Poliţiştii au fost sesizaţi miercuri seară  de o persoană care a reclamat că doi minori sunt ţinuţi captivi  într-un imobil şi agresaţi de doi bărbaţi din localitate.

Potrivit IPJ Buzău, după primirea sesizării, poliţiştii au pătruns în imobil, unde au depistat în flagrant delict doi bărbaţi, în vârstă de 28, respectiv 30 de ani, şi doi minori, de 13 şi 16 ani, toţi din Căldărăşti.

Minorii prezentau mai multe leziuni vizibile şi au fost transportaţi imediat la spital pentru evaluare medicală şi acordarea îngrijirilor de specialitate, rămânând internaţi.

Din cercetări a reieşit că cei doi bărbaţi ar fi exercitat acte de violență asupra minorilor și i-au obligat să presteze munci agricole împotriva voinţei lor.

Cei doi agresori şi cei doi copii se cunoşteau prin prisma unei relaţii de concubinaj pe care unul dintre agresori ar fi avut-o în trecut cu sora unuia dintre minori.

Joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Pogoanele, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele, i-au reţinut pentru 24 de ore pe cei doi bărbaţi, iar în aceeaşi zi, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS