8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr din Baia Mare, împușcat în plină stradă

Tânăr din Baia Mare, împușcat în plină stradă

Scene șocante au avut loc pe o stradă din Baia Mare. Un tânăr de 27 de ani a fost împușcat de trei ori în abdomen. Agresorul l-a urmărit cu mașina prin oraș și ar fi venit tocmai din Anglia să se răzbune din dragoste.

Totul a plecat de la o femeie. Un tânăr din Târgu Lăpuș a fost împușcat în abdomen de trei ori de iubitul gelos al prietenei sale. Acesta a venit din Anglia cu avionul vineri seară, pentru a se răzbuna după ce a aflat că este înșelat. Scene șocante au avut loc pe străzile din Baia Mare chiar în seara sosirii sale în România, vineri seară.

Prietenul femeii a ajuns din Anglia direct la locuința iubitei din Baia Mare și i-a găsit pe cei doi împreună. L-a împușcat de trei ori în abdomen pe bărbatul cu care era femeia, apoi a încercat să o împuște și pe aceasta, însă arma cu care a tras s-a blocat, relatează Realitatea PLUS. Speriat, bărbatul a fugit. A fost urmărit de Poliție, fiind în final reținut. El ar fi aruncat arma în râul Săsar și ar fi sunat la 112 pentru a se preda. A fost dus la sediul poliției pentru audieri, cu propunere de arestare pentu tentativă de omor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS