17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Razii pe șoselele din Dolj

(VIDEO) Razii pe șoselele din Dolj

-

Astăzi, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dolj şi Biroului Rutier Craiova desfăşoară acţiuni de control, în traficul rutier din municipiu, pentru cresterea gradului de siguranţă rutieră şi prevenirea accidentelor de circulaţie.

De asemenea, poliţiştii rutieri împreună cu poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Dolj şi jandarmi din cadrul IJJ Dolj desfăşoară activităţi de informare a conducătorilor auto în vederea conştientizării acestora asupra riscurilor la care se expun în situația în care nu respectă normele rutiere, fiind purtate discuţii cu privire la principalele cauze generatoare de accidente rutiere, respectiv consumul de alcool sau substanțe psihoactive, depăşirea vitezei legale, traversarea neregulamentară, utilizarea telefonului mobil pe timpul condusului sau neportul centurii de siguranță.

În urma activităților desfăşurate, în perioada 16-20 septembrie, poliţiştii au aplicat 590 de sancțiuni contravenționale.

De asemenea, poliţiştii au reținut 69 de permise de conducere şi retras 16 certificate de înmatriculare, fiind constatate 6 infracțiuni la regimul rutier.

În perioada 16-22 septembrie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj desfăşoară activităţi, în cadrul Proiectului ROADPOL Safety Days, pentru reducerea numărului de accidente rutiere şi pentru conștientizarea conducătorilor de vehicule cu privire la importanţa respectării regulilor de circulație.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Laura Codruța Kovesi, inclusă într-un top al personalităților care...

Laura Codruța Kovesi, șefa Parchetului European, a fost inclusă...

ȘTIRI GdS