14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDiscuțiile dintre preotul Visarion Alexa și femeia care l-a acuzat de agresiune sexuală

Discuțiile dintre preotul Visarion Alexa și femeia care l-a acuzat de agresiune sexuală

Preotul Visarion Alexa, care a fost plasat sub control judiciar după ce o femeie l-a acuzat de agresiune sexuală, ar fi recunoscut că a îmbrățisat-o și pipăit-o pe aceasta, potrivit unor surse judiciare citate de România TV.

Sursa citată publică şi o parte dintre discuțiile pe care preotul le-ar fi avut cu femeia.

„Preot: Te deranjează că te-am atins? (…)

Victima: Ca și preot m-ați atins sau ca prieten?

Preot: Ca prieten…

Victima: Dar că s-a întâmplat într-un loc sfânt?

Preot: Nu te stresa, sfânt e tot universul, e făcut de Dumnezeu”, scrie România TV.

De asemenea, procurorii de pe lângă judecătoria sectorului 6 precizează concret în ce a constat agresiunea, la solicitarea Stirilor ProTV: „A agresat-o sexual pe persoana vătămată prin aceea că a mângâiat-o pe fese, a sărutat-o în urechea dreaptă, i-a pus mâna pe sâni pe deasupra şi pe sub bluză, a introdus mana în zona vaginului şi a atins-o şi mangâiat-o pe aceasta, după care a prins cu putere mâinile persoanei vătămate, le-a îndreptat în zona penisului și a început să le frece de penis pe deasupra hainei preoțești”. (integral AICI).

Preotul Visarion Alexa a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile

Preotul Visarion Alexa, parohul Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Capitală, reţinut după ce o femeie l-a acuzat de agresiune sexuală, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Arhiepiscopia Bucureştilor a confirmat că luni va începe ancheta în acest caz, anunţând totodată că preotul a fost suspendat „de la slujirea preoţească”. Avocata lui Alexa Visarion, Mariana Mihai, a afirmat că a existat o relaţie de prietenie între preot şi femeia respectivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS