14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateAccesul la coada de aşteptare pentru a vedea sicriul reginei Elisabeta a II-a, suspendat

Accesul la coada de aşteptare pentru a vedea sicriul reginei Elisabeta a II-a, suspendat

-

Accesul la coada de aşteptare pentru a vedea sicriul reginei Elisabeta a II-a – expus pentru public în Westminster Hall – a fost suspendat vineri din cauza aglomerației, oamenii așteptând până la 14 ore, a anunțat guvernul britanic, potrivit Reuters și BBC.

Autoritățile britanice au anunțat că niciunei persoane nu i se va mai permite să se așeze la coadă, interdicția fiind valabilă cel puțin șase ore: „Spaţiile pentru după-amiază au fost ocupate. Nu încercaţi să vă aşezaţi la coadă înainte să se redeschidă”.

Oamenii aşteaptă zi şi noapte la cozi care se întind pe mai mulţi kilometri

Înaintea acestui anunţ, timpul de aşteptare urcase la 14 ore, oamenii aşteptând zi şi noapte la cozi care se întind pe mai mulţi kilometri pentru a putea să treacă prin faţa sicriului depus la Westminster Hall.

Pe un panou instalat în zona unde oamenii se așează la coadă scria: „Intrarea în coada de aşteptare pentru a vedea sicriul majestăţii sale este temporar suspendată. Timpul de aşteptare pornind din acest punct este de cel puţin 14 ore”.

Sicriul închis al Reginei Elisabeta a II-a este expus pentru public în Westminster Hall

Sicriul închis al Reginei Elisabeta a II-a este expus pentru public în Westminster Hall până în dimineaţa zilei de 19 septembrie.

Regina Elisabeta a II-a urmează să fie înmormântată luni, la ora locală 19.30 (21.30, ora României), într-o ceremonie privată, în Capela St Georges a Castelului Windsor, la periferia de vest a Londrei, după funeraliile de stat de luni dimineaţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Judecătoarea care se droga cot la cot cu interlopii...

Ana Maria Chirilă, judecătoarea acuzată că le vindea infractorilor...

ȘTIRI GdS