14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTeatrul din Craiova vrea să aducă public din alte localităţi la spectacole, prin Naveta Regională

Teatrul din Craiova vrea să aducă public din alte localităţi la spectacole, prin Naveta Regională

Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova pregăteşte pentru noua stagiune o reconfigurare a Navetei Culturale, proiect prin care a atras publicul bucureştean la spectacolele sale în anii trecuţi. Directorul artistic, Vlad Drăgulescu, al instituţiei a anunţat că, în stagiunea 2022-2023, echipa îşi doreşte să atragă public din zona Olteniei la Craiova, prin organizarea unei „Navete Regionale”. Aceasta va include, pe lângă biletul la spectacol, şi drumul dus-întors.

„Analizăm inclusiv posibile city-breaks pornind de la această idee, am avut nişte discuţii şi cu hotelieri şi agenţii de turism în acest sens. Cert este că ne dorim să organizăm o Navetă Culturală Regională şi să aducem oameni din oraşe din zonă, spre exemplu, de la Turnu-Severin la spectacole”.

Stagiunea Teatrului Naţional din Craiova se va deschide mâine, 15 septembrie, de la 19:00, cu Oedip Rege, spectacol regizat de Declan Donellan. Piesa se va juca şi pe 16, 17, 24 și 25 septembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS