18.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBătăile între fete, la ordinea zilei în şcolile din România

Bătăile între fete, la ordinea zilei în şcolile din România

Două adolescente s-au tras de păr și s-au lovit cu pumnii și picioarele, la o școală din Rășnov, județul Brașov, doar ca să vadă care e mai puternică. Într-o unitate de învăţământ din Drobeta-Turnu Severin, o adolescentă de clasa a IX-a a fost snopită în bătaie de o fată de aceeași vârstă supărată din cauza unei postări pe Facebook, informează Observatornews.

Bătaie ca într-un ring de box, chiar lângă școală.

S-a întâmplat în Râșnov, județul Brașov, acolo unde două fete, după ce s-au măsurat în priviri, au început să se tragă de păr și să-și împartă pumni și picioare.

Colegii, în loc să le despartă, le-au încurajat și le-au filmat cu telefonul mobil. 

Bătaie pentru o postare pe facebook într-o şcoală din Mehedinţi

O adolescentă de clasa a IX-a din Drobeta-Turnu Severin a fost snopită în bătaie, ziua în amiaza mare, de către o fată de aceeași vârstă.

Momentul a fost filmat de un martor, care însă nu s-a gândit să intervină, deși victima era păruită și primea genunchi în față, ca în ringul de box.

„Având în vedere materialul apărut în spațiul public, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți s-a sesizat din oficiu, în dimineața de 12 septembrie a.c., cu privire la acest eveniment. Astfel, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe și se continuă cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie propuse măsuri corespunzătoare”, a transmis IPJ Mehedinți.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS