17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTineretul PNL către PSD: Scuze că v-am dat m...!

Tineretul PNL către PSD: Scuze că v-am dat m…!

Chef și scandări ca-n  cartier la şcoala de vară a tineretului PNL, care s-a desfășurat în acest weekend pe Litoral, având tema „Next Level Leadership”, scrie Cotidianul.ro. După apariția imaginilor de la școala de vară cu tinerii liberali care au strigat în cor „PSD, PSD, m..e PSD”, președinta organizației de tineret a cerut oficial scuze.

Cu alcool pe masă și muzică, tinerii liberali s-au distrat copios, iar colegilor de la guvernare unii le-au strigat: „m..e PSD, muie PSD. Se știe… m..e PSD”.

Ei sunt viitorul politic? Așa crede conducerea PNL.

Evenimentul a fost considerat atât de important încât însuși președintele Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj tinerilor liberali.

Premierul Nicolae Ciucă însuși a fost prezent la Şcoala de Vară a Organizaţiei Femeilor Liberale şi la Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal. Desigur, nu la chef.

După apariţia imaginilor în presă, liderul TNL Mara Mareş a prezentat oficial scuze.

„Îmi cer scuze în numele Tineretului Naţional Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc ca am aflat acum puţin timp şi cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea târziu.

Voi face toate demersurile să identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect. 

Zilele petrecute la şcoala de vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activităţi ne caracterizează, iar pe altele le regretam”.

Organizația de tineret a PNL l-ar fi adus la școala de vară în concert pe Cabron, iar petrecerile s-ar fi ținut lanț, atât vineri noaptea, cât și sâmbătă, spun sursele G4media.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS