20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn hoț român din „banda lozurilor răzuibile“, prins în Italia

Un hoț român din „banda lozurilor răzuibile“, prins în Italia

Un român condamnat pentru numeroase furturi comise în provincia Lombardia și care era căutat de poliție din 2016 a fost prins weekendul trecut la graniță, în timp ce încerca să părăsească Italia, scrie Știridiaspora.

Tânărul, acuzat ă face parte din „banda lozurilor răzuibile“, se afla la bordul unui Mercedes și avea ca destinație România.

În timpul verificării documentelor, agenții au descoperit că acesta se făcuse responsabil, împreună cu alți conaționali, de „furturi repetate cu raiduri nocturne în tutungerii, din care sustrăgeau casieria, cartușele de țigări și lozurile răzuibile. Cupoanele erau apoi scoase, răzuite, iar câștigurile încasate de membrii bandei”, conform presei italiene.

Cu o altă ocazie, românul s-a prezentat împreună cu compatrioții săi la un restaurant de pe autostradă din provincia Varese și au amenințat-o pe angajată cu un târnăcop. Femeieaa fost nevoită să le dea aproape 600 de euro în numerar și un pachet de lozuri de răzuit, care le-a mai adus profituri de 1.800 de euro.

Bărbatul se află acum la închisoarea din Trieste, la dispoziția autorităților judiciare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS