6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRămăşiţe umane, găsite într-o valiză cumpărată de la o licitaţie

Rămăşiţe umane, găsite într-o valiză cumpărată de la o licitaţie

Poliţia din Noua Zeelandă a deschis o anchetă după ce o familie a găsit rămăşiţe umane într-o valiză pe care a cumpărat-o de la o licitaţie la un depozit, relatează BBC.

Nişte locuitori din South Auckland au făcut descoperirea îngrozitoare după ce au despachetat valizele cumpărate. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru omucidere şi încearcă să stabilească identitatea decedatului.

Se crede că familia care a făcut descoperirea nu a fost implicată în incident. Familia a mers la unitatea de depozitare şi a cumpărat joia trecută mai mult produse, printre care – valizele respective, de la o firmă locală de depozitare.

„Descoperirea a fost făcută după ce locuitorii au adus cumpărăturile acasă“, a declarat inspectorul detectiv Tofilau Faamanuia Vaaelua.

Mai mulţi vecini au declarat că au simţit un ”miros neplăcut” care provenea din casa familiei respective

Mai mulţi vecini ai familiei au declarat că au simţit un ”miros neplăcut” care provenea din casa familiei respective înainte de sosirea poliţiei, potrivit Stuff. Un vecin – fost angajat la un crematoriu – a spus că a recunoscut imediat mirosul. ”Am ştiut imediat şi m-am gândit, de unde vine?”, a afirmat el.

O altă vecină a spus că fiul ei a văzut o valiză descărcată din remorcă înainte de a fi plasată într-un cort de criminalistică amplasat în jurul proprietăţii.

Imaginile publicate de către postul de ştiri neozeelandez Stuff au arătat o remorcă parcată pe aleea din faţă a proprietăţii, situată în suburbia Clendon Park, în timp ce poliţia îşi desfăşura investigaţiile.

Poliţiştii au precizat că prioritatea lor este ”să confirme identificarea decedatului“

Poliţiştii au precizat că prioritatea lor este ”să confirme identificarea decedatului, astfel încât să poată stabili circumstanţele complete din spatele descoperirii”. Ei au adăugat că, având în vedere ”natura descoperirii”, va fi nevoie de timp astfel încât rudele apropiate să fie informate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS