23.4 C
Craiova
vineri, 7 octombrie, 2022
Știri de ultima orăActualitatePeste 20 de morţi după ce un autocar s-a lovit de o cisternă, în Pakistan

Peste 20 de morţi după ce un autocar s-a lovit de o cisternă, în Pakistan

Cel puţin 20 de persoane au murit carbonizate după ce un autobuz s-a ciocnit marţi cu o cisternă cu benzină în centrul Pakistanului, a anunţat poliţia. De asemenea, şase persoane au fost rănite, informează Agerpres.

Autobuzul se îndrepta spre Karachi din Lahore transportând 26 de persoane. Accidentul a avut loc pe o autostradă din Multan, la aproximativ 350 km de Lahore, din cauza vitezei excesive. Aproximativ 18 pasageri au ars de vii după ce atât autobuzul, cât și autocisterna au luat foc în urma coliziunii. Opt persoane rănite au fost internate la un spital, unde două au cedat din cauza rănilor.

„Cele mai multe cadavre sunt arse complet. Aceste cadavre vor fi predate familiilor după un test ADN”, a declarat un pourtător de cuvânt al poliției.

Accidentele rutiere mortale sunt frecvente în Pakistan din cauza drumurilor proaste, a vehiculelor prost întreţinute şi a conducerii neglijente. În 2015, 62 de persoane au murit într-un accident în care au fost implicate un autobuz de pasageri şi o cisternă în provincia sudică Sindh.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS