22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMicrobuz cu muncitori români, lovit de un taximetrist german drogat

Microbuz cu muncitori români, lovit de un taximetrist german drogat

Nouă cetățeni de naționalitate română au fost răniți pe autostrada germană A4, în apropiere de Köln, în urma unui accident provocat de un taximetrist care a intrat cu mașina într-un microbuz înmatriculat în România, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Șoferul taxiului era sub influența substanțelor interzise, precizează Bild, citat de Rotalianul.

Toți pasagerii microbuzului au fost răniți, dintre care doi foarte grav. Microbuzul se îndrepta către Olanda, unde transporta mai mulți muncitori români la culesul recoltei.

Șoferul de taxi a virat stânga pentru a depăși microbuzul din fața sa, dar a acroșat partea din spate a acestuia, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al poliției germane.

Microbuzul a derapat și s-a răsturnat de mai multe ori, rămânând pe carosabil, pasagerii rămânând încarcerați. Atât un prim salvator, cât și un pompier au fost răniți ușor în timp ce scoteau persoanele prinse între tablele contorsionate ale microbuzului avariat.

Toți cei nouă pasageri din microbuz au fost răniți: șapte dintre ei au avut leziuni ușoare, iar doi, o femeie de 37 de ani și un bărbat de 35 de ani, au suferit răni care le-au pus viața în pericol.

Taximetristul care a provocat accidentul a scăpat cu răni ușoare. Testul preliminar la care a fost supus a ieșit pozitiv la substanțe interzise. Polițiștii i-a reținut permisul de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS