19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateAtac armat pe aeroportul din orașul australian Canberra

Atac armat pe aeroportul din orașul australian Canberra

Un bărbat a fost arestat duminică, suspectat că ar fi autorul unui atac armat care a avut loc în terminalul principal al aeroportului din Canberra, care a fost evacuat, a anunţat poliţia australiană, informează News.ro.

”Terminalul aeroportului din Canberra a fost evacuat ca măsură de precauţie, iar situaţia de la aeroport este sub control”, a precizat poliţia într-un comunicat, fără a fi raportaţi răniţi.

Imaginile care circulă pe reţelele sociale arată un poliţist care imobilizează un bărbat la sol în interiorul terminalului, în timp ce alarmele se aud pe fundal.

”Poliţia a fost anunţată (…) în urma informaţiilor cu privire la focurile de armă din terminalul principal”, a menţionat poliţia din capitala Australiei.

”Puţin mai târziu, o persoană a fost reţinută şi o armă de foc a fost confiscată”, a adăugat poliţia, menţionând că bărbatul pare să fi acţionat singur.

Nu au fost raportate victime. Trei găuri de gloanțe pot fi văzute în geamurile de sticlă ale terminalului de plecare.

Aeroportul a fost închis și aproximativ cinci avioane au fost blocate la sol, în timp ce Poliția Federală Australiană continua să elibereze întregul terminal și să intervieveze martorii.

Poliția a făcut apel la oameni să nu meargă la aeroport.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS