10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDurere fără margini pentru supraviețuitorul măcelului din Bascov: Și-a condus pe ultimul drum fiica și soția

Durere fără margini pentru supraviețuitorul măcelului din Bascov: Și-a condus pe ultimul drum fiica și soția

Într-un sicriu alb, alături de mama sa aflată într-unul maro, fetiţa de cinci ani, care s-a aflat printre cele cinci victime ale criminalului din Bascov este condusă pe ultimul drum.

Împietrit de durere, în lacrimi şi la un pas să se prăbuşeacă în cimitir, unicul supravieţuitor al familiei măcelărite este sprijinit de apropiaţi.

Colonelul are cea mai grea misiune pentru el: să îşi ducă copila la groapă. Nu o va vedea niciodată mireasă, niciodată la şcoală şi nici măcar la facultate. Toate visele, dorinţele s-au năruit sub ploaie de lovituri furibunde ale cumnatului său. Mamă şi fiică vor fi împreună din prima zi şi până în ultima. Unite prin naştere, dar şi prin moarte, cele două vor fi împreună în veşnicia eternă a morţii.

Nenorocirea s-a produs marți după-amiază, în localitatea Bascov din Argeş. O familie întreagă a fost distrusă într-o fracţiune de secundă. În momentul grozăviei, acasă erau cei doi fraţi ai principalului suspect, părinţii lor şi nepoata de cinci ani.Criminalul premeditase totul. Într-un jurnal a descris ceea ce urma să facă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS