23.4 C
Craiova
vineri, 7 octombrie, 2022
Știri de ultima orăActualitateWizz Air oferă 100.000 de bilete gratuite cetăţenilor ucraineni

Wizz Air oferă 100.000 de bilete gratuite cetăţenilor ucraineni

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat că va oferi 100.000 de bilete gratuite cetăţenilor ucraineni pentru toate zborurile continentale din Europa şi Marea Britanie operate de Wizz Air Hungary şi Wizz Air UK, informează Antena3.

Biletele gratuite vor fi disponibile pentru călătorii efectuate între 15 septembrie şi 8 decembrie 2022, pentru a ajuta ucrainenii să ajungă la destinaţiile dorite.

Cetăţenii ucraineni care doresc să rezerve un zbor în cadrul acestei scheme de bilete gratuite pot face acest lucru vizitând https://wizzair.com/#/rescue.

Călătorilor li se va cere să furnizeze numărul paşaportului ucrainean în momentul rezervării şi li se va cere, de asemenea, să prezinte paşaportul ucrainean şi viza/documentele de călătorie necesare la check-in.

Biletele, disponibile pe 800 de rute

„Wizz Air este o companie aeriană importantă pentru Ucraina şi suntem aici pentru a continua să sprijinim în orice mod putem în aceste vremuri dificile. Scopul nostru este să atenuăm greutăţile cetăţenilor ucraineni”, a declarat Jozsef Varadi, Chief Executive Officer al Wizz Air.

Compania precizează că numărul indicat de bilete (100.000) la preţul de 0 euro se aplică până la expirarea disponibilităţii pentru zborurile selectate cu plecare între 15 septembrie şi 8 decembrie. Este inclus un bagaj de mână (maxim 40x30x20cm). Trolerele şi bagajele de cală sunt supuse unor taxe suplimentare.

Preţul se aplică doar rezervărilor efectuate pe https://wizzair.com/#/rescue.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS