1.7 C
Craiova
vineri, 27 ianuarie, 2023
Știri de ultima orăActualitateBărbat omorât de tramvai la Timișoara

Bărbat omorât de tramvai la Timișoara

Un bărbat a murit vineri după-amiază după ce s-a dezechilibrat și a căzut sub tramvaiul din care abia coborâse, informează Antena3.

Nenorocirea a avut loc pe Calea Buziaşului. Tramvaiul care circula spre Moşniţa Nouă a oprit în staţie, iar victima a coborât pe peron. În momentul în care tramvaiul s-a pus în mişcare, bărbatul s-a dezechilibrat şi a ajuns sub roţile tramvaiului.

Martorii au sunat îngroziţi la 112, dar salvatorii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

„La data de 12.08.2022, polițiștii Biroului Rutier Timişoara, au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost surprins și accidentat de un tramvai care circula în Calea Buziașlui spre Moșnița Nouă, rezultând, din nefericire, decesul acestuia.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în urma verificărilor efectuate rezultând că bărbatul, după ce ar fi coborât din tramvai, în stația amenajată, și-a continuat deplasarea pe lângă acesta, iar în momentul în care tramvaiul a fost pus în mișcare de către vatman, pietonul a fost surprins și accidentat, rezultând decesul acestuia. 

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă , cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutier”, au transmis autorităţile

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS