10.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn român a murit în Germania după ce a căzut de la etajul 5

Un român a murit în Germania după ce a căzut de la etajul 5

Un român, de 38 de ani, din germania, a murit după ce a căzut de la etajul cinci al unui bloc din landul german Saxonia-Anhalt, informează Bild, citat de Digi24.

Incidentul a avut loc marți, în jurul orei 8 seara.

Bărbatul a ieșit pe geamul unui apartament de la etajul 5 și s-a agățat de fațada clădiri. La un moment dat nu a mai reușit să se țină, a alunecat și a căzut. Martori la tragedie au fost aproximativ 100 de trecători.

Poliția, chemată probabil de cei aflați în zonă, a ajuns după ce românul deja căzuse. Bărbatul a murit pe loc din cauza rănilor grave.

„Pentru moment, presupunem că este vorba de un accident. Încă verificăm și alte ipoteze”, a declarat pentru publicația germană un purtător de cuvânt al poliției din Halle.

Presa germană scrie că nu se știe exact motivul pentru care bărbatul a ieșit pe fereastră sau ce încerca să facă, în timp ce anchetatorii nu exclud deocamdată nici posibilitatea unei sinucideri.

Pe un grup de Facebook al românilor din Germania, un bărbat a scris că victima nu s-a aruncat, ci a căzut după ce a vrut să îi facă o glumă unui coleg intrând peste el în cameră și speriindu-l.

Potrivit acestuia, situația a fost surprinsă de camerele de supraveghere din zonă, înregistrările fiind preluate de criminaliști.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS