19.3 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat băut şi fără permis a lovit cu maşina două semafoare

Un bărbat băut şi fără permis a lovit cu maşina două semafoare

Un bărbat băut şi fără permis s-a ales, joi, cu dosar penal, după ce a lovit cu maşina două semafoare pietonale şi a fugit de la locul accidentului, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi, citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, un bărbat de 24 de ani, din municipiul Galaţi, a condus un autoturism pe strada Brăilei şi, la efectuarea virajului la dreapta, pe bulevardul Siderurgiştilor, a pierdut controlul direcţiei şi a pătruns pe scuar, lovind două semafoare pietonale, după care s-a oprit pe sensul opus de mers.

Bărbatul aflat la volan a coborât din autoturism şi a fugit pe o alee printre blocuri.

La aproximativ 100 de metri de locul în care s-a petrecut incidentul acţiona un echipaj format din poliţişti ai Biroului Rutier Galaţi, care a plecat în urmărirea bărbatului şi pe care l-au prins în zona unui bloc de pe strada Neajlov.

În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Mai mult, la testarea alcoolscop a fost înregistrată valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital în scopul prelevării de mostre biologice şi va fi cercetat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS