21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomân din Austria, judecat pentru că și-a omorât în bătaie iubita prostituată

Român din Austria, judecat pentru că și-a omorât în bătaie iubita prostituată

Un român riscă închisoarea pe viață în Austria după ce și-a omorât în bătaie iubita pentru că nu câștiga cât și-ar fi dorit el. Femeia, care lucra ca prostituată în cluburi de noapte din Carintia, câștiga între 2.000 și 3.000 de euro pe lună, însă bărbatul, care trăia din banii ei, îi cerea femeii să aducă acasă cu 750 de euro pe zi, scrie Digi24.

Andrei I. și Iulia P., amândoi de 28 de ani, s-au cunoscut în România și erau împreună de cinci ani. Au plecat împreună în Austria, unde ea a început să lucreze ca prostituată, în timp ce el stătea acasă și era întreţinut de femeie. Potrivit parchetului din Klagenfurt, aceasta câștiga între 2.000 și 3.000 de euro pe lună, însă el voia ca ea să aducă 750 de euro pe zi, relatează Heute.

Andrei făcea crize de gelozie dacă Iulia ajungea mai târziu decât de obicei acasă și o bătea. În timpul anchetei, colegele femeii au declarat că aceasta avea frecvent vânătăi pe brațe și, deși ea spunea că le are din cauza câinelui, era evident că erau urme de agresiune.

A bătut-o până a omorât-o

Anul trecut, pe 15 noiembrie, Iulia a întârziat acasă, iar când iubitul a întrebat-o de ce și cine a adus-o cu mașina, aceasta s-a încăpățânat să nu-i răspundă. Când a văzut că femeia venise cu o sumă de bani mai mică decât ar fi vrut el, Andrei a început să o bată cu coada unui mop, apoi, iar după ce aceasta s-a rupt, cu o șipcă din lemn desprinsă din pat.

A bătut-o atât de tare încât femeia a leșinat. Andrei a încercat să o readucă în simțiri stropind-o cu apă rece, apoi i-a făcut respirație gură la gură, însă ea nu și-a revenit.

Speriat, a dus-o la spital, dar medicii n-au mai putut s-o salveze. La necropsie s-a stabilit că Iulia suferise o hemoragie internă masivă în urma loviturilor primite.

Andrei și-a recunoscut crima, dar neagă că a avut intenția de a o ucide pe iubita lui. A negat, de asemenea, că a lovit-o cu șipca din lemn, însă probele criminalistice l-au contrazis.

Procesul în care Andrei I. va fi judecat pentru omor va începe pe 14 septembrie, la tribunalul regional din Klagenfurt. El riscă închisoare pe viață.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS