11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn tânăr a spart geamul unei maşini de poliţie, rănind un agent

Un tânăr a spart geamul unei maşini de poliţie, rănind un agent

Un tânăr, de 26 de ani, a spart geamul unei maşini de poliţie, la Botoşani, iar cioburile l-au rănit pe un agent de poliţie la antebraţul stâng. Tânărul a fugit, fiind imobilizat apoi de forţele de ordine, scrie News.ro.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani a anunţat că, miercuri, în jurul orei 15.00, un poliţist din cadrul IPJ Botoşani se deplasa, în interes de serviciu, cu autospeciala, pe Calea Naţională din municipiul Botoşani, iar la un moment dat un bărbat i-a făcut semn să oprească, cerând ajutor. 

„Poliţistul a coborât geamul autospecialei pentru a discuta cu persoana respectivă, care i-a spus că are neînţelegeri cu fiul său, moment în care, un tânăr de 26 de ani, din comuna Todireni, s-a apropiat de autospecială şi a lovit cu pumnul în geamul portierei, iar cioburile de sticlă rezultate i-au cauzat leziuni superficiale poliţistului, la antebraţul stâng.

Ulterior, tânărul de 26 de ani a părăsit zona respectivă, poliţistul solicitând întăriri la faţa locului”, a arătat sursa citată. 

În zonă au fost trimise mai multe echipaje de poliţie, iar bărbatul a fost prins şi imobilizat. 

Până la imobilizarea tânărului, acesta a mai avariat două autoturisme aflate în zonă. 

În cauză se fac cercetări pentru ultraj şi distrugere, urmând ca, în funcţie de rezultate, să fie luate măsuri conform prevederilor legale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS