12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrei copii și șapte adulți, morți într-un incendiu în statul Pennsylvania

Trei copii și șapte adulți, morți într-un incendiu în statul Pennsylvania

Trei copii și șapte adulți au murit vineri în incendiul unei case în Pennsylvania, în estul Statelor Unite, a anunţat poliţia, citat de Agerpres.

Echipele de salvare au intervenit vineri dimineaţă foarte devreme într-o casă din Nescopeck, un orăşel din estul statului, iar „zece victime”, dintre care „trei minori”, au fost „găsite moarte în clădire”, a indicat poliţia din Pennsylvania în comunicat.

Trei adulţi au reuşit să iasă teferi din incendiu, a adăugat poliţia, care nu au oferit nicio explicaţie cu privire la cauzele incendiului care a distrus complet casa.

Imagini din presa americană arată ruinele unei clădiri complet distruse de flăcări, pereţii carbonizaţi.

Cei trei copii, doi băieţi şi o fată, aveau cinci, şase şi şapte ani. Vârstele celorlalte şapte victime sunt între 19 şi 79 de ani.

Harold Baker, un pompier voluntar din Nescopeck chemat peste noapte la locul incendiului, şi-a pierdut doi dintre copii şi cunoştea în total opt din cele zece victime, a declarat el pentru New York Times.

La începutul anului, două incendii teribile au marcat nord-estul Statelor Unite: 17 persoane, dintre care opt copii, au murit pe 9 ianuarie într-o clădire din cartierul Bronx, la New York.

Cu câteva zile înainte, opt copii şi patru adulţi şi-au pierdut viaţa într-un incendiu într-un cartier de locuinţe sociale din centrul Philadelphiei, cel mai mare oraş din Pennsylvania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS