2 C
Craiova
vineri, 27 ianuarie, 2023
Știri de ultima orăActualitateTineri arestaţi după ce au jefuit o sală de jocuri de noroc din Vrancea

Tineri arestaţi după ce au jefuit o sală de jocuri de noroc din Vrancea

Doi tineri au fost reţinuţi de poliţiştii din Vrancea, și apoi arestaţi preventiv, după ce unul dintre ei, având faţa acoperită cu o cagulă, a jefuit o sală de jocuri de noroc, agresând o angajată, iar celălalt l-a ajutat să fugă cu banii, informează News.ro. 

Potrivit Poliţiei Vrancea, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, poliţiştii  din cadrul Poliţiei Oraşului Odobeşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani, au reţinut doi tineri, în vârstă de 19, respectiv 22 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar de tâlhărie calificată.

Cercetările au fost demarate la 31 iulie în urma sesizării unei femei din Odobeşti, angajată a unei săli de jocuri de noroc, care a reclamat că o persoană mascată a deposedat-o, prin violenţă, de o sumă de bani care se afla în seiful unităţii. 

În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii au stabilit că bănuiţi de comiterea faptei sunt doi tineri, de 19, respectiv 22 de ani. 

Trei percheziţii domiciliare au fost făcute pe raza oraşului Odobeşti şi a comunei Slobozia Bradului. 

„În  baza probatoriului administrat în cauză, în sarcina tânărului de 19 ani  s-a stabilit că, la data de 31 iulie a.c., în jurul orei 03.50, având faţa acoperită, ar fi pătruns în sala de jocuri şi, folosind forţa fizică asupra persoanei vătămate, i-ar fi sustras din seif suma de aproximativ 16.000 lei. 

Tânărul a părăsit ulterior în grabă sala de jocuri şi ar fi fost preluat de celălalt tânăr (bănuit de complicitate la infracţiunea de tâlhărie calificată) cu un autoturism”, precizează IPJ Vrancea. 

Prejudiciul a fost recuperat integral. 

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore,  iar ulterior Judecătoria Focşani a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS