21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPatru răniți după ce o mașină a intrat într-un cap de pod la Rupea

Patru răniți după ce o mașină a intrat într-un cap de pod la Rupea

Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, sâmbătă dimineață, după ce autoturismul în care se aflau a lovit un cap de pod, pe DN 13 Braşov – Sighişoara. Pentru una dintre victime a fost solicitat elicopterul SMURD, scrie Brașov.net.

 O femeie care conducea un autoturism în care se mai aflau trei persoane a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod, a pătruns pe contrasens, iar apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Toate cele patru persoane care se aflau în vehicul au fost rănite. Trei dintre pasageri au fost preluați cu ambulanțele și transportați la spitale din Brașov, iar o victimă care se afla în stare mai gravă a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la un spital din Târgu Mureș.

„La fața locului s-au deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și două ambulanțe SMURD. La fața locului, după examinarea victimelor s-a solicitat intervenția elicopterului SMURD, pentru transportul unui bărbat, de 47 ani, cu traumatism cranio-cerebral deschis, la spitalul din Târgu Mureș.

O femeie, de 38, și doi minori au transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului de Pediatrie Brașov, respectiv Spitalul Județean Brașov, politraumatizați, conștienți și cooperanți”, au declarat reprezentanții ISU Brașov.Publicitate

Traficul pe sensul de deplasare Mureș – Brașov este blocat complet, iar pe ruta Brașov – Sighișoara șoferii pot circula pe rute alternative, dar numai cu autoturisme.

Polițiștii brașoveni au deschis și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, însă încadrarea juridică s-ar putea schimba în funcție de evoluția stării de sănătate a victimelor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS