12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat acuzat că a hărţuit o solistă de muzică populară doljeană, reţinut

Bărbat acuzat că a hărţuit o solistă de muzică populară doljeană, reţinut

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reținut joi, 4 august, pentru 24 de ore, un bărbat de 39 ani, din localitatea Bulbucata, judeţu Giurgiu, bănuit de comiterea infracţiunii de hărţuire.

Joi, poliţiştii au efectuat o percheziție domiciliară la locuinţa bărbatului din comuna Bulbucata, sat Bulbucata, judeţul Giurgiu, de unde au ridicat dispozitive electronice care ar fi putut fi folosite la comiterea faptei.

Bărbatul a fost găsit la locuinţa sa şi condus de poliţişti la sediul Serviciul de Investigații Criminale Dolj, în vederea continuării cercetărilor.

Succesiunea faptelor

Poliţiştii au stabilit că bărbatul în cauză ar fi transmis unei femei, de 53 de ani, din Craiova, cunoscută solistă de muzică populară, din 20 mai și până în prezent, prin intermediul unei reţele de comunicare, mai multe mesaje cu conţinut vulgar, de natură a îi provoca o temere.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de hărţuire, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj.

Vineri, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS