27.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVacanţă încheiată tragic în Bulgaria pentru o familie de români

Vacanţă încheiată tragic în Bulgaria pentru o familie de români

Vacanța unei familii de români care mergeau în Grecia s-a încheiat brusc şi tragic în Bulgaria, în urma unui accident de maşină. Soţul a murit, soţia este în stare gravă în spital, singura care a scăpat nevătămată fiind fetiţa cuplului, în vârstă de cinci ani.

Soții Silviu Gabriel și Crina Florinela mergeau în vacanță în Grecia, împreună cu fetița lor de cinci ani, când un accident înfiorător le-a dat peste cap toate planurile.

În Bulgaria, pe autostradă, Silviu, un șofer cu experiență în condus de aproape 20 de ani, a pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj și s-a izbit, din lateral, de parapetul autostrăzii.

Pentru că parapetul era rupt, bucata metalică a intrat în mașină în timpul impactului, prin dreptul locurilor de față.

Șoferul a murit pe loc, iar soției, aflată pe locul din dreapta, balustrada i-a străpuns picioarele.

Femeia este acum în stare gravă la un spital din Sofia. Aceasta a pierdut foarte mult sânge, are picioarele amputate și este intubată.

Fetița se afla pe bancheta din spate în timpul impactului și nu a pățit nimic, fapt care demonstrează că bucata de parapet intrată prin mașină a determinat tragedia.

Potrivit apropiaților familiei, accidentul s-a produs pe autostrada din Bulgaria, la aproximativ 30 de kilometri de Sofia, pe o porțiune de drum care avea probleme tehnice cauzate de alte accidente.

Momentan nu se cunosc motivele pentru care șoferul a pierdut controlul asupra mașinii, potrivit monitorulsv.ro.

Urmează să fie finalizate procedurile de repatriere ale bărbatului decedat, iar rudele se pregătesc să îl aducă pe el și pe fetița de cinci ani în România.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS