9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHoţii care l-au jefuit pe „regele coafurilor“ au fost prinşi

Hoţii care l-au jefuit pe „regele coafurilor“ au fost prinşi

Poliția Capitalei a anunțat luni că a fost prins și cel de al treilea autor al furtului comis la o sală de fitness din București, unde lui Bassam Dabbas, supranumit „regele coafurilor“ din România, i s-au furat 60.000 de lei din vestiar.

Potrivit Poliției Capitalei, în urma cercetărilor făcute sub supravegherea Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, polițiștii Secției 8 l-au depistat pe cel de-al treilea bărbat suspectat de furt calificat.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore, urmând să ajungă în instanță.

Ceilalți doi autori ai furtului sunt adolescenţi în vârstă de 16 şi 17 ani, pe numele cărora duminică au fost emise mandate de arestare preventivă.

Cum a avut loc furtul

Conform unui comunicat de presă transmis duminică de Poliția Capitalei, ancheta a fost declanșată în 29 iulie, când Secția 8 Poliție a fost sesizată prin 112, de către un bărbat, că i-au fost furate mai multe bunuri, printre care și suma de aproximativ 60.000 lei, din vestiarul care era încuiat cu cheie, în timp ce se afla într-o sală de fitness din Sectorul 2.

Poliția spune că furtul ar fi fost comis de trei bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani, care ar fi pătruns în vestiarul sălii de fitness și ar fi forțat butucul ușii de acces de la cutia în care erau depozitate bunurile victimei, de unde ar fi furat un rucsac cu aproximativ 60.000 de lei.

Victima a fost urmărită

Bărbatul jefuit este Bassam Dabbas, de origine siriană. Acesta este hairstylist-ul vedetelor, fiind cunoscut drept „regele coafurilor în România”.

„Mi-au spart uşa de la vestiar şi mi-au luat tot ce era acolo”, a afirmat Bassam Dabbas, potrivit observatornews.ro.

Bărbatul spune că indivizii l-ar fi urmărit în sală, iar când şi-a început antrenamentul aceştia ar fi dispărut. La scurt timp a fost anunţat de cineva că i s-a spart uşa de la vestiar.

Banii ar fi fost încasările de la salon, pe care urma să îi depună într-un cont pentru plata salariaţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS