19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn şofer român a făcut praf o maşină staţionată pe banda de urgenţă, în Italia

Un şofer român a făcut praf o maşină staţionată pe banda de urgenţă, în Italia

O femeie de 85 de ani a murit pe loc, pe autostrada A14, zona Ancona, Italia, sub privirile neputincioase ale fiului ei. Bătrâna se afla într-un Renault când TIR-ul condus de un român a intrat cu viteză în mașina staționată pe banda de urgență, informează Observatornews.  

Sâmbătă după-amiază, o femeie, de 85 de ani, călătorea cu fiul ei în vârstă de 64 de ani, la bordul unui Renault, și se îndreptau spre Osimo. Bărbatul, care locuiește la Ravenna, își luase mama din Brindisi să o aducă la el, pentru a locui împreună pe timpul verii. Doar că, la întoarcere, mașina lor a început să arate probleme.

Potrivit publicaţiei Leggo, era puţin după ora 15.00, când motorul a început să dea rateuri, motiv pentru care şoferul a fost nevoit să oprească pe banda de urgență, la kilometrul 236. 

Bărbatul a ieșit din maşină, și-a pus vesta reflectorizantă și a chemat ajutor. Mama lui, în schimb, a rămas în Renault. Afară erau peste 35 de grade Celsius şi i-ar fi fost imposibil să găsească un adăpost la umbră.

În scurt timp, însă, avea să se declanşeze iadul.

Camionul condus de român a spulberat mașina

Un TIR înmatriculat în San Marino, condus de un român de 45 de ani, a spulberat maşina oprită pe banda de urgenţă, transformând-o într-un morman de fiare. Femeia a murit pe loc, sub privirile îngrozite ale fiului ei, care se afla pe marginea drumului, aşteptând asistenţa rutieră.

Trupul fără viaţă al bătrânei a fost transferat la morga spitalului regional din Torette.

Cronache Maceratesi scrie că şoferul camionului a fost testat pentru alcoolemie, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

În urma accidentului, s-au format cozi de maşini pe aproximativ 3 kilometri, între Loreto şi Ancona.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS