20.5 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateLocomotiva unui tren cu grâu a luat foc

Locomotiva unui tren cu grâu a luat foc

Locomotiva unui tren care transporta grâu pe relaţia Simeria-Petroşani a luat foc miercuri dimineaţă. Mecanicul locomotivei a primit îngrijiri medicale la faţa locului, nefiind necesar transportul la spital, transmite News.ro.

”Prin numărul unic de urgenţă 112 a fost anunţat un incendiu la locomotiva unei garnituri de tren marfar, care transporta în 20 de vagoane aproximativ 1.500 t grâu, pe relaţia Simeria-Petroşani, între localităţile Merişor şi Băniţa. Pompierii detaşamentului Petrosani şi ai gărzii de intervenţie Baru au intervenit de urgenţă cu trei autospeciale de lucru cu apă şi spumă, precum si un echipaj SMURD”, anunţă ISU Hunedoara.

Comform sursei citate, intervenţia a fost destul de dificilă din cauza terenului accidentat şi a zonei greu accesibile.

Mecanicul locomotivei, care a acţionat pentru stingerea incendiului până la sosirea pompierilor, a primit îngrijiri medicale la faţa locului de la echipajul SMURD, nefiind necesar a fi transportat ulterior la spital.

”S-a acţionat cu 14 stingătoare şi s-a reuşit lichidarea incendiului, precum şi propagarea acestuia la întreaga garnitură de vagoane, iar cauza probabilă este in curs de stabilire”, precizează ISU Hunedoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS