5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO nouă listă cu dosarele acceptate în Programul Casa Verde Fotovoltaice, publicată de AFM

O nouă listă cu dosarele acceptate în Programul Casa Verde Fotovoltaice, publicată de AFM

O nouă listă cu dosare aprobate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice pentru persoane fizice a fost publicată, marţi, de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, noua listă cuprinde 775 de persoane fizice aprobate în cadrul Programului Casa Verde Fotovoltaice – sesiunea 2021, conform Agerpres.

„Până la această dată au fost aprobate 2.519 cereri de finanţare. În continuare, vom depune toate eforturile pentru evaluarea şi publicarea dosarelor beneficiarilor într-un ritm accelerat”, a precizat Laurenţiu Adrian Neculaescu, preşedintele AFM.

Beneficiarii obţin până la 20.000 lei, nerambursabili, reprezentând 90% din valoarea cheltuielilor eligibile

Prin intermediul programului Casa Verde Fotovoltaice, beneficiarii obţin până la 20.000 lei, nerambursabili, reprezentând 90% din valoarea cheltuielilor eligibile, pentru instalarea de sisteme de panouri fotovoltaice cu o putere instalată de minimum de 3kW.

Listele dosarelor aprobate în cadrul programului sunt publicate pe site-ul: www.afm.ro, la secţiunea aferentă Programului Casa Verde Fotovoltaice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS