11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMAE, atenţionare de călătorie pentru Spania. Mai multe aeroporturi, afectate de greva unei companii aeriene

MAE, atenţionare de călătorie pentru Spania. Mai multe aeroporturi, afectate de greva unei companii aeriene

Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru Spania. MAE informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească pe cale aeriană înspre şi dinspre Regatul Spaniei că mai multe aeroporturi vor fi afectate de greva prelungită a unei companii aeriene, în perioadele 12 – 15, 18 – 21 şi 25 – 28 iulie, pe toate intervalele orare.

Greva afectează aeroporturile din Madrid, Malaga, Barcelona, Alicante, Sevilla, Palma de Mallorca, Valencia, Girona, Santiago de Compostela şi Ibiza. În acest context, pot exista blocaje majore în programul curselor aeriene operate de această companie.

MAE recomandă celor care doresc să călătorească să se informeze din timp cu privire la situaţia zborurilor contractate, consultând paginile de internet de specialitate şi oficiale şi/sau contactând direct operatorul de zbor, în vederea prevenirii unor situaţii neplăcute.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS