14.8 C
Craiova
sâmbătă, 25 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateTânăr arestat preventiv după ce și-a sechestrat și bătut fosta iubită

Tânăr arestat preventiv după ce și-a sechestrat și bătut fosta iubită

Un tânăr, de 24 de ani, a fost arestat preventiv pentru lipsire de libertate şi lovirea sau alte violenţe, după ce ar fi urcat-o cu forţa în autoturism pe fosta iubită, o minoră în vârstă de 16 ani, şi a agresat-o fizic, informează Agerpres.

„Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Roata de Jos au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, din localitatea Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că fiica sa, de 16 ani, a fost urcată cu forţa în autoturismul fostului concubin şi dusă într-un loc necunoscut, unde a fost agresată fizic de către acesta“, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Giurgiu.

În noaptea de 6 iulie, la ora 00:40, adolescenta se plimba cu un autoturism în localitatea Poiana lui Stângă, împreună cu trei prieteni, când în faţa lor ar fi oprit un alt autoturism, din care a coborât fostul său concubin, un tânăr, de 24 de ani, din aceeaşi localitate.

Acesta ar fi scos-o pe fata din mașina în care se afla și ar fi urcat-o în autoturismul său, apoi a dus-o în extravilanul localităţii Poiana lui Stângă, unde ar fi lovit-o cu pumnii şi palmele peste față și corp.

După aproximativ trei ore, tânărul a dus-o pe fată acasă, de unde a fost preluată de o salvare și dusă la un spital din municipiul Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale, se mai arată în comunicat Giurgiu.

Tânărul de 24 de ani a fost reținut pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi lovirea sau alte violenţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS