9.4 C
Craiova
sâmbătă, 4 februarie, 2023
Știri de ultima orăActualitateTransport agabaritic pe ruta Sibiu - Giurgiu Pod PTF

Transport agabaritic pe ruta Sibiu – Giurgiu Pod PTF

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că în perioada 7 – 14 iulie e va desfășura un transport cu depășiri pe traseul Sibiu – Giurgiu Pod PTF.

Vehiculul transportă un agregat pe ruta:

  • Sibiu – A1 – DN1 – Veștem – DN7 – DN7CC (Centura Ocolire Călimănești) – DN7 Râmnicu Vâlcea – DN67 – DN64 Găneasa – DN65 – Pitești DN65B – A1 DNCB – DN5 Adunații Copăceni – DN5D – DN5 – Giurgiu Pod PTF.

Lațimea maximă a vehiculului este de 3,5 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS