3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMai multe persoane au fost împuşcate într-un centru comercial din Copenhaga

Mai multe persoane au fost împuşcate într-un centru comercial din Copenhaga

Mai multe persoane au fost împuşcate în seara zilei de duminică într-un mare centru comercial din Copenhaga, a anunţat poliţia daneză, informează AFP şi Reuters.

Importante întăriri ale poliţiei au fost desfăşurate lângă galeria comercială Fields din cartierul Amager, situat între centrul oraşului şi aeroportul capitalei, a precizat poliţia capitalei daneze pe Twitter. „Suntem la faţa locului, au fost trase focuri de armă şi mai multe persoane au fost împuşcate”, a anunţat poliţia.

La scurt timp, poliţia din Copenhaga a anunţat că o persoană a fost arestată în legătură cu atacul din centrul comercial. „O persoană a fost arestată în legătură cu atacul armat din centrul comercial Fields. Nu avem deocamdată posibilitatea de a spune mai mult despre identitatea acestei persoane”, a adăugat poliţia pe Twitter.

Atunci când au fost auzite primele focuri de armă, mai mult de o sută de persoane s-au repezit să iasă din centrul comercial, potrivit unor martori citaţi de mass-media daneze. Poliţia le-a cerut persoanelor aflate în clădire să aştepte ca efectivele sale să ajungă în interior şi tuturor altor persoane să se îndepărteze de locul atacului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS