17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Jaf la unul dintre cele mai mari târguri de artă din Europa

(VIDEO) Jaf la unul dintre cele mai mari târguri de artă din Europa

-

Hoți înarmați au pătruns marți, în plină zi, în târgul de artă de la Maastricht (Olanda), unul dintre cele mai mari din Europa. O înregistrare video îi arată pe suspecți spărgând o vitrină cu un baros, transmite AFP.

„Poliția investighează un posibil jaf armat la TEFAF (târgul de artă) din Maastricht. Se crede că patru suspecți sunt implicați. Ei sunt căutați de mai multe unități”, a scris pe Twitter poliția din provincia olandeză Limburg.

Vitrina vizată de hoți conținea produse ale unui bijutier londonez

Ulterior, poliția a anunțat că a arestat două persoane și a blocat mai multe drumuri adiacente. Potrivit presei olandeze, vitrina vizată de hoți conținea produse ale unui bijutier londonez.

O înregistrare video postată pe rețelele de socializare arată patru bărbați îmbrăcați în haine elegante, cu șepci și ochelari, care sparg vitrina magazinului cu un baros.

Doi dintre bărbați au amenințat, cu arme se pare, un bărbat care a încercat să intervină, „înarmat” cu o vază mare plină de flori. TEFAF (The European Fine Art Fair) este unul dintre cele mai mari târguri de artă și antichități din lume și atrage de obicei zeci de mii de vizitatori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Directorul Direcției Energie din cadrul CEO, reținut

Procurorii DNA-Secția de combatere a corupției l-au reținut pe...

ȘTIRI GdS