20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePolițiștii locali vor avea uniforme noi

Polițiștii locali vor avea uniforme noi

Polițiștii locali din Târgu Jiu vor primi echipamente noi. În acest sens a fost alocată suma de 136.270 de lei pentru achiziția echipamentelor necesare pentru personalul Poliției Locale Târgu Jiu.

Echipamentul de poliție va fi cumpărat de către Primăria Târgu Jiu, după ce instituția a trecut în subordinea primarului. Ofertele vor fi primite până la jumătatea lunii viitoare.

„Achiziție echipament pentru personalul DIRECȚIEI POLIȚIA LOCALĂ. Produsele solicitate (pantaloni de vară, pantaloni stofă iarnă, scurtă, bocanci piele, pantofi vară, centuri, cămăși, cravate, căciulă, caschetă, pantofi, etc), reprezintă articole din care se compune uniforma poliţiştilor locali si sunt mentionate în Anexa 1 la REGULAMENTUL-CADRU din 23 decembrie 2010 de organizare şi funcţionare a poliţiei locale, aprobat prin HG 1332/2010. Numărul de zile până la care se pot solicita clarificări sau informații suplimentare, în legătura cu documentația de atribuire, înainte de data limită de depunere a ofertelor, 15 zile.”, conform SEAP.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS