16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCiucă: David Popovici, sursă de inspirație pentru copii

Ciucă: David Popovici, sursă de inspirație pentru copii

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu.

“Performanțele extraordinare ale sportivilor noștri ne dau speranță în capacitatea românilor de a-și demonstra potențialul. Entuziasmul de acum, generat de aurul câștigat de două ori la Mondiale de David Popovici, este o resursă de inspirație și motivare a copiilor și tinerilor noștri. Guvernul României va face toate eforturile pentru a susține performanța, a recunoaște meritele sportivilor și a le crea infrastructura necesară pregătirii la nivel înalt. Alături de COSR și Federații, Ministerul Sportului se va implica cu toate resursele în  eforturile de relansare a dorinței tinerei generații de a străluci la competițiile europene și internaționale”, a transmis premierul Nicolae-Ionel Ciucă, în cadrul întâlnirii.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă a reconfirmat angajamentul Guvernului de  furniza finanțările necesare pentru pregătirea sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de Vară, de la Paris.

La rândul său, președintele COSR, Mihai Covaliu, a subliniat importanța sprijinului oferit tinerilor care se pregătesc în centrele Comitetului Olimpic, asigurând astfel facilități la standarde internaționale pentru cei care pot cuceri medalii în competițiile internaționale din următorii ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS