1.2 C
Craiova
miercuri, 29 noiembrie, 2023
Știri de ultima orăActualitateUn bărbat beat a uitat unde a pus fânul cules și a sunat la poliție să spună că i l-au furat

Un bărbat beat a uitat unde a pus fânul cules și a sunat la poliție să spună că i l-au furat

Un bărbat din comuna suceveană Fântâna Mare a sunat la poliție să reclame că i-au fost furați peste 40 de baloți de fân pe care îi strînsese de pe un teren care îi aparține. Ulterior, a recunoscut că se îmbătase și a uitat unde a lăsat fânul cules.

Polițiștii de la Secția Vadu Moldovei au fost sesizați telefonic, vinerea trecută, de un bărbat din Fântâna Mare că în ziua respectivă a mers la un teren pe care îl deține în proprietate pentru a strânge fânul, iar ulterior, în timp ce era plecat să caute o mașină pentru transport, cei 46 de baloți de fân au dispărut, scrie Monitorul de Suceava.

Poliţiştii au găsit fânul la 500 de metri, pe un teren paralel

Polițiștii au început căutările chiar în acea seară, iar sâmbătă dimineață, în timpul patrulării la Fântâna Mare, au identificat, la o distanță de aproximativ 500 metri, pe un teren paralel, un număr aproximativ egal de baloți.

Polițiștii l-au chemat pe reclamant la fața locului. Proprietarul a declarat că și acel teren îi aparține și a făcut o confuzie pe fondul consumului de alcool din ziua precedentă.

Polițiștii urmează să-l amendeze pentru „alarmarea publicului, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol ori a organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol sau, după caz, prin solicitarea intervenţiei la faţa locului, fără motiv întemeiat”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS