20.6 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDouă persoane au murit după ce maşina lor s-a ciocnit cu un TIR

Două persoane au murit după ce maşina lor s-a ciocnit cu un TIR

Un accident de circulaţie soldat cu decesul a două persoane aflate într-un autoturism s-a produs marţi pe DE 584, între localităţile Însurăţei şi Bărăganu din judeţul Brăila, a transmis ISU Brăila, citat de Agerpres.

„Pe DE 584, între localităţile Bărăganu şi Însurăţei, pe sensul de mers Brăila-Slobozia, a avut avut loc un eveniment rutier între un TIR şi un vehicul.

Din primele date, ar fi rezultat decesul unei persoane şi s-a intervenit pentru descarcerarea unei alte persoane. Cea de-a doua victimă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Şoferul TIR-ului nu are fractură, a primit îngrijiri medicale la faţa locului şi nu a necesitat transportul la spital”, informează ISU Brăila.

Traficul rutier se derulează alternativ, pe un singur sens, fiind dirijat de poliţiştii aflaţi la faţa locului”, se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Potrivit ISU Brăila, la locul accidentului s-a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de descarcerare tip 2. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS