16.8 C
Craiova
vineri, 12 august, 2022
Știri de ultima orăActualitate(VIDEO) Percheziţii la o clinică medicală care a eliberat certificate false de vaccinare anti COVID-19

(VIDEO) Percheziţii la o clinică medicală care a eliberat certificate false de vaccinare anti COVID-19

-

Polițiștii desfășoară, astăzi, percheziții în Bacău, într-un dosar penal ce vizează infracțiuni de fals informatic, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, privind procesul de vaccinare anti COVID-19.

Din cercetări a reieșit că, în cadrul unei clinici medicale din Bacău, s-ar fi eliberat documente medicale care ar fi atestat rezultate prestabilite ale unor investigații de profil, precum și adeverințe de vaccinare anti COVID-19, în fals.

La percheziții, până în acest moment, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care și rețete medicale, semnate, ștampilate și parafate în alb.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, pentru infracțiunile de fals informatic, fals intelectual, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Condamnat pentru evadare după ce a plecat din arest...

Instanţele au condamnat la şase luni de închisoare un bărbat din Craiova, deferit justiţiei pentru comiterea infracţiunii de evadare. După contopirea cu o pedeapsă cu suspendare, inculpatul a fost condamnat la un an şi trei luni de închisoare cu executare, Anchetatorii au reţinut că, în august 2021, bărbatul a plecat din locuinţa în care fusese plasat în arest la domiciliu şi a mers la un hotel din Craiova.

ȘTIRI GdS