19.2 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateUn mort şi doi răniţi după ce un avion militar s-a prăbuşit într-un oraş chinez

Un mort şi doi răniţi după ce un avion militar s-a prăbuşit într-un oraş chinez

O persoană a murit și alte două au fost rănite după ce un avion militar chinezesc s-a prăbușit, joi, într-un cartier rezidențial din oraşul Xiangyang, în provincia Hubei din centrul Chinei, informează Digi24.

Aeronava militară, un J-7 al forțelor aeriene ale Armatei de Eliberare a Poporului, executa o misiune de antrenament în provincia Hubei atunci când s-a prăbușit și a distrus câteva case, potrivit CCTV.

Un localnic a murit și alți doi au fost răniți în urma accidentului. Pilotul a supraviețuit după ce s-a catapultat la timp și a ajuns cu bine la sol, a relatat agenția de știri Xinhua. Atât pilotul, cât și civilii răniți au fost transportați la spital.

Prăbușirea avionului a provocat o explozie în urma căreia mai multe case au luat foc, după cum se poate vedea și în filmările postate pe rețelele sociale. Accidentul a avut loc în apropiere de aeroportul Laohekou din Xiangyang, provincia Hubei.

Cauzele accidentului aviatic sunt încă investigate, potrivit mediei de stat.

Incidentul vine după ce un avion de pasageri al companiei China Eastern Airline Corp. s-a izbit de un deal în luna martie, scrie Bloomberg. Toți cei 132 de pasageri și membri ai echipajului și-au pierdut viața.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS