10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateA venit cu TIR-ul la plajă

A venit cu TIR-ul la plajă

Șoferul unui TIR înmatriculat în Bacău a fost surprins, la sfârșitul săptămânii trecute, parcat direct pe plaja sălbatică din Corbu, Constanța, relatează Observator de Constanța.

Băcăuanul a coborât falezele înalte de pământ și a parcat mastodontul aproape de mare. ”Am venit cu familia un pic, la mare (…) Da, serios! Dacă e, de aici chem un taxi și mergem la o pensiune”, a spus șoferul.

Bărbatul spune că nu a văzut niciunde că e interzis accesul cu automobilul

El a susținut că nu a văzut nicăieri că e interzis accesul cu automobilul. ”Nu scrie nicăieri interzis! (…) Păi dar ce, ar trebui să fie animale sălbatice pe ea?”, a replicat șoferul atunci când i s-a transmis că se află pe o plajă sălbatică.

Bărbatul explică faptul că a golit autotrenul de marfă la o întreprindere, iar apoi și-a luat soția și copiii și a venit la mare.

Plaja Corbu este cea mai nouă plajă amenajată de pe litoralul românesc

Plaja Corbu este cea mai nouă plajă amenajată de pe litoralul românesc al Marii Negre, situată la mică distanță de Mamaia și Năvodari, la sud și rezervația Delta Dunării la Nord, este prezentat locul de către Ghid Turistic România.

”Plaja este una retrasă, sălbatică și virgină, pe alocuri nisipul fin este amestecat cu cochilii de scoici și melci, iar apa este curată, această fiind preferată turiștilor care caută o oază de liniște și recreere, fără muzică în boxe, cluburi și petreceri pe plajă sau hoteluri de cinci stele, singurul zgomot auzit aici fiind cel al valurilor”, se arată în prezentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS